Sony Xperia E5

Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Sony Xperia E5 verzekering

De Xperia E5 is een budget smartphone dat in mei 2016 door Sony is gepresenteerd. Het toestel is niet duur in vergelijking met andere smartphones van Sony. Het is dan ook maar de vraag of je er een verzekering voor moet nemen. Kun je de risico’s dragen? Dan is een telefoonverzekering niet altijd nodig. Als je je echter geen zorgen wilt maken over de Sony Xperia E5 dan is een telefoonverzekering een geschikte optie. Met een verzekering voor de Sony Xperia E5 worden veel vormen van schade vergoed door de verzekeraar. Dit kan bijvoorbeeld het vallen van de smartphone zijn of als je het toestel ergens tegenaan gestoten hebt. De verzekeraars hieronder bieden een verzekering aan voor de Sony Xperia E5.

Sony Xperia E5
5 (100%) 2 stemmen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Sony Xperia E5”

smartphonepolis
Hot
 

SmartphonePolis

Een Sony Xperia E5 gekocht? Verzeker je nieuwe smartphone met een passende dekking: Bereken direct de premie bij SmartphonePolis.
Bekijk premie
 

NowGo 

NowGo

Je nieuwe Sony Xperia E5 verzekerd voor schade of diefstal: verzekering voor smartphone, tablet en laptop. Bereken direct je premie.
Bekijk premie
 

Simplesurance 

Simplesurance

Simplesurance staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Geen papierwinkel en snel je Sony Xperia E5 verzekerd.
Bekijk premie