Sony Xperia M5

Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Sony Xperia M5 verzekering

De Sony Xperia M5 is een echte camera smartphone. Het toestel heeft glas aan de voor- en achterkant. Dit is weliswaar sterk glas maar elk soort glas is op een bepaalde manier gevoelig voor barsten. Dit verhoogt het risico op schade aan het toestel. Gelukkig is het toestel water- en stofbestendig waardoor interne schade minder snel voorkomt. Het risico op diefstal is altijd aanwezig. Ook is er altijd de kans dat je het toestel kwijtraakt. Met een verzekering kun je de Sony Xperia M5 verzekeren. Wil je geen risico lopen met de Sony Xperia M5? De onderstaande verzekeraars bieden een verzekering aan voor de Sony Xperia M5:

Sony Xperia M5
5 (100%) 1 stemmen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Sony Xperia M5”

smartphonepolis
Hot
 

SmartphonePolis

Een Sony Xperia M5 gekocht? Verzeker je nieuwe smartphone met een passende dekking: Bereken direct de premie bij SmartphonePolis.
Bekijk premie
 

NowGo 

NowGo

Je nieuwe Sony Xperia M5 verzekerd voor schade of diefstal: verzekering voor smartphone, tablet en laptop. Bereken direct je premie.
Bekijk premie
 

Simplesurance 

Simplesurance

Simplesurance staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Geen papierwinkel en snel je Sony Xperia M5 verzekerd.
Bekijk premie