Sony Xperia X Performance

Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Sony Xperia X Performance verzekering

De Sony Xperia X Performance heeft een adviesprijs van €699,- waardoor het geen goedkope smartphone is. Het valt met deze prijs zelfs in het hoogste segment. De Xperia X serie is nieuw in het assortiment van Sony. Van de vier nieuw geïntroduceerde modellen is de Sony Xperia X Performance het duurste model. Een groot voordeel van de smartphone is dat het stof- en waterdicht is met een IP rating. Dit betekent dat waterschade en andere schade door binnengedrongen stoffen niet snel voorkomt. Er zijn echter nog altijd andere risico’s aanwezig. Deze risico’s vallen niet altijd onder de garantie van de Xperia X Performance. Dit is bijvoorbeeld het geval bij het stoten of laten vallen van de smartphone. Dit wordt niet gedekt door de garantie. Met een verzekering voor de Sony Xperia X Performance kun je deze risico’s dekken. De schade wordt dan vergoed door de verzekeraar. De onderstaande verzekeraars hebben een verzekering voor de Sony Xperia X Performance.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Sony Xperia X Performance”

smartphonepolis
Hot
 

SmartphonePolis

Een Sony Xperia X Performance gekocht? Verzeker je nieuwe smartphone met een passende dekking: Bereken direct de premie bij SmartphonePolis.
Bekijk premie
 

Simplesurance 

Simplesurance

Simplesurance staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Geen papierwinkel en snel je Sony Xperia X Performance verzekerd.
Bekijk premie