Sony Xperia XA

Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Sony Xperia XA verzekering

De Xperia XA is één van de drie nieuwe Sony Xperia X smartphones. De Xperia XA is de goedkoopste versie van deze drie modellen. De smartphone is ook kleiner dan de andere twee modellen met een 5 inch display. Dit is nog altijd een groot display waardoor schade altijd op de loer ligt. Gelukkig is de schade aan de Sony Xperia XA te verzekeren. Je hoeft je dan geen zorgen te maken of er wat met je smartphone gebeurt. De Sony Xperia XA kan ook verzekerd worden tegen diefstal en het verlies van de smartphone. Met een Sony Xperia XA verzekering kan vrijwel alles gedekt worden. De verzekeraars hanteren echter verschillende voorwaarden. Het is daarom verstandig om de drie onderstaande verzekeraars te vergelijken. Deze bieden allen een verzekering voor de Sony Xperia XA aan.

Sony Xperia XA
4 (80%) 1 stemmen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Sony Xperia XA”

smartphonepolis
Hot
 

SmartphonePolis

Een Sony Xperia XA gekocht? Verzeker je nieuwe smartphone met een passende dekking: Bereken direct de premie bij SmartphonePolis.
Bekijk premie
 

NowGo 

NowGo

Je nieuwe Sony Xperia XA verzekerd voor schade of diefstal: verzekering voor smartphone, tablet en laptop. Bereken direct je premie.
Bekijk premie
 

Simplesurance 

Simplesurance

Simplesurance staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Geen papierwinkel en snel je Sony Xperia XA verzekerd.
Bekijk premie