Sony Xperia XA1 (en XA1 Ultra)

Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Sony Xperia XA1 (en XA1 Ultra) verzekering

De Sony Xperia XA1 is de opvolger van de populaire Sony Xperia XA. De smartphone is vanaf maart 2017 in Nederland verkrijgbaar voor een adviesprijs van 279 euro en 379 euro voor de Ultra versie. Met deze adviesprijs is het één van de goedkopere smartphone die Sony uitgebracht heeft in de X serie. De Xperia XA wordt dan ook gezien als het budgetmodel in de populaire reeks smartphones van het bedrijf. Door de prijsstelling is het niet voor iedereen nodig om een telefoonverzekering af te sluiten voor het toestel. Als je echter geen risico wilt lopen, bijvoorbeeld wanneer je een nieuw toestel niet ineens kunt betalen, dan is een telefoonverzekering een goede optie. Met de telefoonverzekering kun je de smartphone tegen vrijwel alle risico’s verzekeren. Zo is het mogelijk om de Xperia XA1 te verzekeren tegen het standaard risico van vallen en stoten. Als je dan de smartphone uit je handen laat glijden dan wordt de schade vergoed door de verzekeraar. Natuurlijk is dit niet het enige waar je de smartphone tegen kunt verzekeren. Het is ook mogelijk om de Sony smartphone te verzekeren tegen diefstal en waterschade. Een verzekering voor de Sony Xperia XA1 (Ultra) is voordelig af te sluiten bij de volgende verzekeraars:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Sony Xperia XA1 (en XA1 Ultra)”

smartphonepolis
Hot
 

SmartphonePolis

Een Sony Xperia XA1 (en XA1 Ultra) gekocht? Verzeker je nieuwe smartphone met een passende dekking: Bereken direct de premie bij SmartphonePolis.
Bekijk premie
 

Simplesurance 

Simplesurance

Simplesurance staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Geen papierwinkel en snel je Sony Xperia XA1 (en XA1 Ultra) verzekerd.
Bekijk premie