Sony Xperia XA2 (en XA2 Ultra)

sony xperia xa2 ultra verzekering
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Sony Xperia XA2 (en XA2 Ultra) verzekering

De Sony Xperia XA2 (en XA2 Ultra) is een sterke telefoon maar zoals je waarschijnlijk wel weet kan alles kapot gaan. Als je één van de twee Sony telefoons gekocht hebt dan heb vraag je je af hoe je deze kunt verzekeren tegen bepaalde risico’s. In Nederland geldt een wettelijke garantie maar dat vergoedt de schade door je eigen schuld jammer genoeg niet. Wat als je de Sony smartphone laat vallen waarna het toestel het niet meer doet? Met een telefoonverzekering voor de Xperia XA2 (of XA2 Ultra) kun je je indekken tegen dit soort risico’s. In Nederland zijn er steeds minder opties om je smartphone te verzekeren. Het maakt niet uit of je nu een Samsung smartphone hebt of een nieuw Sony model; het wordt steeds moeilijker om een kwalitatieve verzekering te vinden voor een smartphone. De verzekeraars die op dit moment smartphones verzekeren zijn de volgende:

verzekeruzelf 

Nowinsure Telefoonverzekering

Bescherm je Sony Xperia XA2 (en XA2 Ultra) tegen val-, stoot-, water- en meer schade met nieuwwaarde dekking bij Nowinsure.
Bekijk premie
 

aegon 

Aegon Inboedelverzekering

Met de allrisk inboedelverzekering van Aegon verzeker je je Sony Xperia XA2 (en XA2 Ultra) buitenhuis voor een lage premie.
Bekijk premie
 

ditzo 

Ditzo Inboedelverzekering

De Sony Xperia XA2 (en XA2 Ultra) is zowel binnen als buiten je huis in Nederland voordelig verzekerd bij Ditzo als aanvullende dekking.
Bekijk premie