Sony Xperia XA2 (en XA2 Ultra)

sony xperia xa2 ultra verzekering
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Sony Xperia XA2 (en XA2 Ultra) verzekering

De Sony Xperia XA2 (en XA2 Ultra) is een sterke telefoon maar zoals je waarschijnlijk wel weet kan alles kapot gaan. Als je één van de twee Sony telefoons gekocht hebt dan heb vraag je je af hoe je deze kunt verzekeren tegen bepaalde risico’s. In Nederland geldt een wettelijke garantie maar dat vergoedt de schade door je eigen schuld jammer genoeg niet. Wat als je de Sony smartphone laat vallen waarna het toestel het niet meer doet? Met een telefoonverzekering voor de Xperia XA2 (of XA2 Ultra) kun je je indekken tegen dit soort risico’s. In Nederland zijn er steeds minder opties om je smartphone te verzekeren. Het maakt niet uit of je nu een Samsung smartphone hebt of een nieuw Sony model; het wordt steeds moeilijker om een kwalitatieve verzekering te vinden voor een smartphone. De verzekeraars die op dit moment smartphones verzekeren zijn de volgende:

5.0
01

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Sony Xperia XA2 (en XA2 Ultra)”

smartphonepolis
Hot
 

SmartphonePolis

Een Sony Xperia XA2 (en XA2 Ultra) gekocht? Verzeker je nieuwe smartphone met een passende dekking: Bereken direct de premie bij SmartphonePolis.
Bekijk premie
 

Simplesurance 

Simplesurance

Simplesurance staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Geen papierwinkel en snel je Sony Xperia XA2 (en XA2 Ultra) verzekerd.
Bekijk premie