Sony Xperia XZ Premium (+ XZs)

Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Sony Xperia XZ Premium (+ XZs) verzekering

De Sony Xperia XZs en de XZ Premium zijn de opvolgers van de 2016 versie van de Sony Xperia XA Ultra. In tegenstelling tot andere Sony smartphone zoals de XA Ultra zijn de ZXs en de XZ Premium beschermd tegen stof en water. Het toestel heeft een IP68 certificatie waardoor het toestel goed tegen water kan, zelfs een half uur onder water tot een diepte van 1.5 meter. Als je de smartphone in het water laat vallen wat dieper is dan is schade alsnog mogelijk. Aangezien het geregeld voorkomt dat iemand waterschade aan een telefoon heeft overgehouden zijn er telefoonverzekeringen in het leven geroepen die dit risico dekken. De telefoonverzekering dekt echter nog meer risico’s zoals ook de schade die ontstaan is door het vallen of stoten. Als de Xperia XZ Premium (+ XZs) bijvoorbeeld van de bank valt als je ’s avonds televisie kijkt en het display raakt beschadigd dan valt dit meestal onder de dekking van de telefoonverzekering. Een verzekering voor de XZ Premium (+ XZs) met een uitgebreide dekking is bij de volgende verzekeraars beschikbaar:

verzekeruzelf 

Nowinsure Telefoonverzekering

Bescherm je Sony Xperia XZ Premium (+ XZs) tegen val-, stoot-, water- en meer schade met nieuwwaarde dekking bij Nowinsure.
Bekijk premie
 

aegon 

Aegon Inboedelverzekering

Met de allrisk inboedelverzekering van Aegon verzeker je je Sony Xperia XZ Premium (+ XZs) buitenhuis voor een lage premie.
Bekijk premie