Sony Xperia XZ

Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Sony Xperia XZ verzekering

De Sony Xperia XZ valt door de hoge verkoopprijs in het premium segment. Het is dan ook niet meer dan logisch dat je je zorgen maakt over schade aan de smartphone. Met een verkoopprijs van 699 euro is het toestel niet eenvoudig te vervangen voor de meeste mensen. Juist om deze reden zijn er verzekeringen voor de Sony Xperia XZ en andere Sony smartphones. Het toestel heeft een 5,2 inch display dat beschermd is tegen schokken en barsten maar zoals iedereen weet ligt schade aan het display altijd op de loer. Hoe sterk het scherm ook is, het kan op de één of andere manier kapot gaan. Met een verzekering ben je tegen dit soort schade gedekt. Het is zelfs mogelijk om de Xperia XZ te verzekeren tegen diefstal. De kosten van vervanging worden dan vergoed door de verzekeraar. De onderstaande verzekeraars bieden een verzekering aan voor de Sony Xperia XZ:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Sony Xperia XZ”

smartphonepolis
Hot
 

SmartphonePolis

Een Sony Xperia XZ gekocht? Verzeker je nieuwe smartphone met een passende dekking: Bereken direct de premie bij SmartphonePolis.
Bekijk premie
 

Simplesurance 

Simplesurance

Simplesurance staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Geen papierwinkel en snel je Sony Xperia XZ verzekerd.
Bekijk premie