Sony Xperia XZ1 (Compact)

sony xperia xz1
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Sony Xperia XZ1 (Compact) verzekering

De Sony Xperia XZ1 en XZ1 Compact zijn twee sterke telefoons. Als je één van de twee modellen gekocht hebt dan heb vraag je je waarschijnlijk af hoe je deze kunt verzekeren. Natuurlijk is er de wettelijke garantie maar dat vergoedt de schade door eigen toedoen niet. Zelfs met een heel sterk scherm is het mogelijk dat dit stuk gaat. Zo kun je de smartphone laten vallen waarna het toestel niet meer opstart. Met een telefoonverzekering voor de Xperia XZ1 kun je je indekken tegen dit soort risico’s. In Nederland zijn er steeds minder opties om je smartphone te verzekeren. Het maakt niet uit of je nu een Apple smartphone hebt of eentje van Sony; het wordt steeds moeilijker om een kwalitatieve verzekering te vinden voor een smartphone. De verzekeraars die op dit moment smartphones verzekeren in de dekking zijn de volgende:

Sony Xperia XZ1 (Compact)
5 (100%) 1 stemmen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Sony Xperia XZ1 (Compact)”

smartphonepolis
Hot
 

SmartphonePolis

Een Sony Xperia XZ1 (Compact) gekocht? Verzeker je nieuwe smartphone met een passende dekking: Bereken direct de premie bij SmartphonePolis.
Bekijk premie
 

NowGo 

NowGo

Je nieuwe Sony Xperia XZ1 (Compact) verzekerd voor schade of diefstal: verzekering voor smartphone, tablet en laptop. Bereken direct je premie.
Bekijk premie
 

Simplesurance 

Simplesurance

Simplesurance staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Geen papierwinkel en snel je Sony Xperia XZ1 (Compact) verzekerd.
Bekijk premie