Sony Xperia XZ2 (Compact)

sony xperia xz2 verzekering
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Sony Xperia XZ2 (Compact) verzekering

De Sony Xperia XZ2 en de Compact versie omarmen het nieuwe Ambient Flow ontwerp inclusief het nieuwe type display. Het maakt niet uit welke van de twee smartphone je gekocht hebt; beide toestellen dragen een hoge aankoopprijs. Het is dan ook niet vreemd dat je een manier zoekt om alle risico’s uit te sluiten. Gelukkig zijn de Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact aardig sterke smartphones met een IP68 certificatie. Schade door water en stof zal hierdoor niet snel voorkomen. Er liggen echter nog veel meer risico’s op de loer. Natuurlijk is er de wettelijke garantie die je tegen de basisschade van interne gebreken beschermd maar dat vergoedt de schade door eigen toedoen niet. In het geval dat je je nieuwe toestel laat vallen waarna het volledig stuk gaat dan hoef je niet te rekenen op de garantie. Hetzelfde geldt voor gevallen van diefstal. Met een telefoonverzekering voor de Sony Xperia XZ2 (Compact) kun je je indekken tegen dit soort risico’s. De verzekeraars die op dit moment smartphones van Sony verzekeren zijn de volgende:

Sony Xperia XZ2 (Compact)
5 (100%) 2 stemmen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Sony Xperia XZ2 (Compact)”

smartphonepolis
Hot
 

SmartphonePolis

Een Sony Xperia XZ2 (Compact) gekocht? Verzeker je nieuwe smartphone met een passende dekking: Bereken direct de premie bij SmartphonePolis.
Bekijk premie
 

NowGo 

NowGo

Je nieuwe Sony Xperia XZ2 (Compact) verzekerd voor schade of diefstal: verzekering voor smartphone, tablet en laptop. Bereken direct je premie.
Bekijk premie
 

Simplesurance 

Simplesurance

Simplesurance staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Geen papierwinkel en snel je Sony Xperia XZ2 (Compact) verzekerd.
Bekijk premie