Sony Xperia XZ3

sony xperia xz3 verzekering
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Sony Xperia XZ3 verzekering

De Sony Xperia XZ3 is de opvolger van de Xperia XZ2. Voor Sony is de XZ3 het belangrijkste model met de beste specificaties. Dit is ook terug te zien in de adviesprijs van de smartphone. Het is een “dure” telefoon in de zin dat het niet makkelijk te vervangen is als het kapot gaat. Bij iedere smartphone die niet makkelijk vervangbaar en een hoge aankoopprijs heeft wordt over het algemeen een telefoonverzekering aangeraden. Het is niet verplicht, maar als je geen geld hebt voor een vervanging dan loop je een risico om telefoonloos te worden. Hoewel je veel waar voor je geld krijgt bij aankoop van de Sony Xperia XZ3 is de smartphone niet volledig beschermd tegen alle denkbare risico’s. Dit hoort nu eenmaal bij een dergelijke Sony smartphone met een groot display en een dunne behuizing. Met een telefoonverzekering kun je je voor allerlei risico’s indekken waardoor de schade gedekt wordt door de verzekeraar. Het is zelfs mogelijk dat je een tijdelijk een reservetoestel krijgt of dat de Sony Xperia XZ3 volledig vervangen wordt. Afhankelijk van het type verzekering dat je afsluit kun je de telefoon verzekeren tegen ongelukken, waterschade, kwijtraken en diefstal. Een Sony Xperia XZ3 verzekering is op het internet af te sluiten bij de volgende verzekeraars:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Sony Xperia XZ3”

smartphonepolis
Hot
 

SmartphonePolis

Een Sony Xperia XZ3 gekocht? Verzeker je nieuwe smartphone met een passende dekking: Bereken direct de premie bij SmartphonePolis.
Bekijk premie
 

Simplesurance 

Simplesurance

Simplesurance staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Geen papierwinkel en snel je Sony Xperia XZ3 verzekerd.
Bekijk premie