Wileyfox Swift 2 (Plus)

Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Wileyfox Swift 2 (Plus) verzekering

De Wileyfox Swift 2 is een nieuw model van de Britse fabrikant met 5 inch display en kwalitatieve onderdelen. Gelukkig is het display beschermd met Corning Gorilla Glass 3 zodat het tegen enige schokken en stoten bestand is maar zoals iedereen weet kan het display altijd kapot. Hoe goed je ook je best doen om de smartphone heel te houden; het kan iedereen overkomen dat het display barst. Als dit gebeurt dan wordt dit niet gedekt door de garantie. De inboedelverzekeraar vergoedt het vaak ook niet. Om de kosten van dit soort schade te dekken is er de telefoonverzekering voor de Wileyfox Swift 2 (en ook voor de Wileyfox Swift 2 Plus). Je kunt zelf bepalen tegen welke risico’s je de Wileyfox Swift 2 wilt verzekeren. Zo is het ook mogelijk om de Wileyfox Swift 2 tegen diefstal te verzekeren. De onderstaande verzekeraars bieden een verzekering aan voor de Wileyfox Swift 2 (Plus).

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Wileyfox Swift 2 (Plus)”

smartphonepolis
Hot
 

SmartphonePolis

Een Wileyfox Swift 2 (Plus) gekocht? Verzeker je nieuwe smartphone met een passende dekking: Bereken direct de premie bij SmartphonePolis.
Bekijk premie
 

Simplesurance 

Simplesurance

Simplesurance staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Geen papierwinkel en snel je Wileyfox Swift 2 (Plus) verzekerd.
Bekijk premie